Senast publicerat

article-image

Tidlös och hypnotisk

Intervju »Jag och mina vänner började hänga i ruiner från gamla byggnader. De existerade i det förflutna och i nutiden, och kanske också en liten stund i framtiden. Det var ungefär så jag ville att min musik skulle låta«. Olof Rundcrantz ringde upp Koichi Yamanoha från hypnotiska bandet Grimm Grimm för ett snack om musik, psykedelia och inspiration. 2014-10-22. 8 kommentarer.

Foto: Frode Marcus

Foto: Frode Marcus

El Perro Del Mar: Hoppets eld

Intervju »Att vara ung handlar ju om att leva i en slags illusion – med all rätt förstås – men att åldras handlar lika mycket om att se på livet med nyktra ögon och ändå uppleva allt det fantastiska.« Olof Rundcrantz pratar med Sarah Assbring om sociala konstruktioner, dokumentären Paris Is Burning och att kämpa för något större än sig själv. 2012-11-12. 1 kommentar.

article-image

Förälskelsen och naturen

Artikel Vad finns bortom den första känslan av kärlek? Orhan Pamuks roman "Oskuldens museum" och Bill Drummonds text i antologin "On nature" uppehåller sig kring besatt förälskelse och naturen. Olof Rundcrantz tycker att berättelserna runt den rena passionen är de riktigt meningsfulla. 2011-07-08.