article-image

Midlake

Artikel Den amerikanska folkrocken har firat stora triumfer under 00-talet. Men bland alla Fleet Foxes, Grand Archives och Band Of Horses så finns det ett band som det talats för lite om: Midlake.

Obs! Tävlingen är nu avslutad. Vi kommer höra av oss till de två som får en biljett på posten.

Texaskvintetten har, sedan det storslagna verket ”The Trials of Van Occupanther” från 2006, varit de som egentligen lyckats bäst med att äkta psykedeliska barfotafötter och ljuv stämsång med ett mer nutida melodisinne. Att deras hyllade singel ”Roscoe” har omarbetats av engelska Erol Alkan och Richard Norris charmiga proggalias Beyond The Wizard’s Sleeve, är heller ingen tillfällighet. Medlemmarna är trots allt ett gäng före detta jazzstudenter som började sin karriär med att lira Herbie Hancock-doftande jazzfunk i ett band med det oslagbara namnet The Cornbread All-Stars.

Nu kommer Midlake till Sverige och Stockholm. Den 7 februari står de på Debaser Medis scen och vi vill att du inte ska missa det. Därför lottar vi ut två biljetter till konserten, som är ett samarbete mellan Debaser och Luger.

För att ha chans att vinna någon av dessa biljetter måste du svara rätt på följande fråga.

Vad heter Midlakes nya album som släpps i början av februari?

Maila svaret till info@throwmeaway.se, med namn och adress. Senast den 31 januari!

Mer info om konserten här.