Senast publicerat

article-image

Nabil

Personligt Fanny Lindgren: "Du är en stämningshora, säger du. Jag vill skrika av lycka eftersom jag älskar dig och du säger allt jag tänker men jag gör det inte. Jag är en stämningshora. Försent nu." 2011-11-20. 6 kommentarer.

article-image

Att vilja göra saker rätt

Intervju Fanny Lindgren möter serietecknaren Mats Jonsson i ett samtal om att vara pappa: "För även om jag gärna skulle vilja tro det, vet jag inte riktigt om jag skulle dö för till exempel socialismen. Men för Ellen skulle jag verkligen kunna offra mitt eget liv". 2011-09-29. 4 kommentarer.

article-image

En paradox till crooner

Artikel Frank Ocean i hiphopkollektivet Odd Future skulle inte äta kackerlackor eller dra ut sin långfingernagel. Istället betonar han en känslighet som får Drake att framstå som farlig. Fanny Lindgren gillar lättheten i musiken men är samtidigt splittrad. 2011-05-03. 18 kommentarer.

article-image

Verkliga vildar

Artikel Maurice Sendaks berömda barnbok "Till vildingarnas land" har hamnat på vita duken. Fanny Lindgren uppslukas såväl av filmen som av manusförfattaren Dave Eggers roman med samma namn. Samtidigt undrar hon vad barnen själva tycker. 2010-01-26. 2 kommentarer.

article-image

Jean ger aldrig upp

Artikel Hon har annonserat ut sin textskrivartalang på nätet. Och har flera gånger varit på väg att ge musikbranschen foten. Men Jean Grae har alltid kommit tillbaka. Nu är en av USAs finaste mc:s Sverigeaktuell. Vi ringde upp henne i New York. 2009-12-04.