article-image

Mixtape: Pussy Made of Gold

Mixtape "First name boss, last name bitch", sjunger Atlantarapparen Rasheeda. Hon, Angel Haze, K. Michelle och Reema Major är några av rösterna när Sanna Berg sätter ihop sitt mixtape.

Pussy made of gold from Throwmeaway at Letsmix.com.

1. ”Hands” – Lady
”Jag älskar Lady. Först tyckte jag att hon var störig, men nu har hon gnällt sin väg in i mitt hjärta. Älskar att låten handlar om att hon slåss utan redskap.”

2. ”Where They Do That At” – K. Michelle
”Extremt lovande r’n’b-artist som släpper debutalbum i år, uppbackad av R. Kelly. Kan helt klart axla Mary J. Bliges real talk-mantel. K. Michelle har gjort många låtar om mäns våld mot kvinnor och berättat om sina egna erfarenheter av våldsamma relationer, och jag älskar när tjejer gör r’n’b om allvarliga ämnen.”

3. ”Make It Raee’n” – Angel Haze
”Helt klart den bästa remixen av Travis Porters ’Make It Rain’. Haze är en av de mest lovande unga rapparna just nu, hon är dessutom extremt öppen med sin bisexualitet. ’Make It Rain’-remixen handlar om att sexa upp tjejer.”

4. ”Father” – Reema Major
”Också ung och mycket lovande rappare. Reema Major är 16 år gammal, vilket är svårt att tro. Hon är väldigt duktig och levererar med ett stort, brett och djupt innehåll. Hon känns liksom ganska gammal, bland annat har hon släppt ett mixtape där hon rappar över gamla 90-talsklassiker. Framförallt har hon texter, flow och närvaro som om hon rappat i hela sitt liv.”

5. ”Why U Tell Me That” – Ms. Jade feat. Lil’ Mo
”Kanske en av de låtar jag lyssnat allra mest på, någonsin. Den perfekta breakup-låten, med oneliners som ”I should have known not to ever fall in love with a whore”. När Lil’ Mo sjunger ”you toyed with my teenage years and my womanhood” får jag gåshud.”

6. ”Celebrities” – Lore’l
”Lore’l, Shakedowns första dam, gör en version av Biggies ’Dreams’ och rabblar rappare hon skulle (eller inte skulle) ligga med. Extremt rolig, tex: ”ain’t no drink in the world gettin’ T-Pain ass”. Lore’l släpper ett nytt mixtape inom kort, också en tjej att hålla ögonen på.”

http://www.youtube.com/watch?v=fvxt9mfplUU

7. ”Baby If You’re Ready” – Doggy’s Angels feat. Latoiya Williams
”Snoop Doggs supertjejgrupp, som tyvärr inte blev så långlivad. Extremt tråkigt, gruppen bestod av tre väldigt duktiga rappare. ’Baby If You’re Ready’ är en väldigt svängig låt plus att Latoiya Williams är ytterligare en tjej som det borde gått bättre för. Egentligen är jag lite självdestruktiv med mitt eviga letande efter bortglömda/förbisedda hits. Jag kan liksom inte låta bli att tänka på hur mycket musik vi gått miste om när talangfulla människor kickats från skivbolag och aldrig fått några andra chanser. Jag tar det liksom personligt…”

8. ”Forever” – Rasheeda
Jag hatar visserligen Drake, men när Rasheeda, som är en av mina favvorappare, tar sig an hans ’Forever’ blir det svinbra. När jag hörde hennes remix första gången satt jag och gapade i en evighet efter att hon rappat ”first name boss, last name bitch”. Genialiskt.”

9. ”You Know Who I Am” – Nina B
”En låt fullspäckad med extremt rolig hashtag-rap. ”Better Bow Wow – learn how to act”. ”Fuck em all – Kat Stacks”. ”Whats crackin’ baby – no Bobby Brown”. Också en väldigt lovande rappare. Kolla även in hennes remix av ’Racks’ (AKA världens bästa låt)”

10. ”Circles” – Travis Porter
”Blev tvungen att kvotera in några killar. Jag älskar Travis Porter, så mycket talang, så gulliga, så roliga. Travis Porter är den perfekta rapgruppen, de är liksom sjukt duktiga utan att någonsin bli gammel rap-tråkiga. Det känns som att de är väldigt seriösa med sin musik, men att de ändå inte tar sig själva på så stort allvar. Travis Porter verkar helt enkelt ha så jävla kul, och därför är det extremt kul att lyssna på dem. ’Circles’ är en väldigt gullig låt om att tvingas göra slut med en tjej, och att veta att det är ens eget fel.”

Sanna Berg driver också bloggen Pussy Made of Gold.