article-image

Rock n roll dreams come true

Konsumentupplysning

I helgen Kurt Vile. Om jag kan slita mig från samlingen  ”Born to be wild”, tolv låtar smutsig americana sammanställd av Joel Martin (Quiet Village) och Mo Morris (A Mountain of one). Den innehåller bland annat ”How many times (must the piper be paid for his song)” av Mickey Newbury. Du hör den sist i den här vackra sessionen.

Men FRAMFÖR ALLT, framför allt, lyssnar jag ändå mest bara på det lilla mirakel som är Carol Kleyns två minuter och elva sekunder långa  ”Come on baby let’s dance”.

När hon sjunger ”Come on baby, get up while you can”… asså jag dör (en fördel i sammanhanget är att den inte finns att höra på vare sig youtube eller spotify. Så ni får helt enkelt köpa den för nio kronor på itunes. Capish!?).

Btw – en annan Carroll:

 

Och två helt andra saker: 

Och så tycker jag mycket om D’eons mix av CFCF:

Sedan utgår jag ifrån att min uppskattning för Active Childs nya album tas för given. Och att ni tittar in på That smooth shit vid tillfälle. Där hittade jag till exempel den här svårt otidsenliga låten. Det låter – och jag menar det på det bästa vis – som en överbliven outtake från The Beauty Room-albumet från 2006. Ah, those were the days.

Lite frifräsarsoul gone dansgolv i händerna av Mark Seven – ”I said, I said, I said, I was beggin’, I said, turn loose, turn loose…”

Ashford & Simpson ’The Boss’ (Live) (Mark Seven Edit) by cmjct

Lämnar er med den här vackra videon och utmärkta singeln. Nu ska jag köpa parfym och träffa några andra som jag tycker om. Kom ihåg att svaret på att det som makes you feel alright stavas L.O.V.E.

xx