article-image

Musik från den sista skälvande semesterdagen eller Neon indian, Golf channel, Nicholas Jaar, Nguzunguzu etc, etc, etc.

Konsumentupplysning

Sommaren snurrar fort. Den snurrar liksom precis som arrangemanget i den nya Neon indian-låten som släpptes igår.

Annars: sommarens bästa danstolva från det fortfarande så underskattade Golf Channel.

Och så har ju Nguzunguzu och Total Freedom släppt ett jättebra (förstås) turnéalbum som jag precis lade vantarna på. Åh, jag älskar Nguzunguzu. Deras trummor! Tyvärr vet jag ingenstans på internet som ni kan lyssna på det, men det löser sig säkert (för övrigt är jag inte helt bekväm med den här uppsluppna tonen jag kör i det här blogginlägget? Jaja).

Relaterat: Mixtapet Death grip is coming.

Death Grips – Exmilitary by deathgrips

Sedan tyckte jag faktiskt att den där Twin shadow-remixen av The Pains of being pure at hearts ”Heart in your heartbreak” var oändligt söt: ”And your friends don’t understand that the world could end and it would feel no worse than this”.

Något mer då? Jomen förstås! Nicolas Jaars omarbetning av The Blows Hey boy.

Och Don Thomas mixtape Dreams of San Antonio – bongo rock! Allvarligt – det är det enda mixtape du behöver på den här stranden.

Sen vill jag förstås bara slå ett slag för Mordant musics fyra skivor stora utgåva med osläppt material från bland andra Shackleton. Shack är (typ) vår tids Don Cherry. Titeln på utgåvan: ModernismuseuM. Frågor på det?

Ja, och sen det gamla vanliga då – The soul of disco vol 3, Four tets omarbetning av Radiohead och någonting jag säkert har glömt.

Och slutligen - trots att jag själv har dödsförklarat häxhousen – Fostercare! Den här låter precis som ett gräl och det är jag lite för välbekant med året 2011.

 

Jaha, det var väl det. Nu ska jag bada.

xx

EDIT: Den här också. Jag älskar Stevie och jag älskar housepianon.

http://www.youtube.com/watch?v=i8hcesYZg8c&fmt=18