article-image

El Perro Del Mar

Sommarläsning I dag inleder TMA en serie med intervjuer där artister och skribenter berättar om vad de läser i sommar. Sarah Assbring siktar på att ta sig igenom Andrej Tarkovskijs dagboksanteckningar och har Jonathan Safran Foers Eating Animals som personlig favorit. 2013-07-01.

Foto: Arvid Leppakoski

Foto: Arvid Leppakoski

Peder Simonsen

Sommarläsning Peder Simonsen i Invader Ace ägnar sommaren åt en laddad norsk ungdomsroman. Och har Thomas Pynchons Vineland som en av sina favoritböcker. 2013-07-06.

article-image

Scanpix

Nina Björk

Sommarläsning Näst ut i Throw me aways Sommarläsningsserie är författaren och debattören Nina Björk som plöjer igenom verk av Alice Munro och Therese Söderlind under solen. 2013-07-26.

Foto: Christian Hagward

Foto: Christian Hagward

Petter Wallenberg

Sommarläsning Sveriges ende riktiga housestjärna Petter Wallenberg går igenom smaskiga utdrag från sina gamla dagböcker, när han inte lägger vantarna på en ny bok om historiska bestialiska mord då vill säga. 2013-07-31.

article-image

Martin Gelin

Sommarläsning Hemma i Brooklyn är journalisten och författaren Martin Gelins bokhylla fylld med litteratur han vill läsa i sommar, och som han givetvis vill rekommendera till Throw me aways läsare. 2013-08-05.

article-image

Sebbe Stakset

Sommarläsning Sebbe Stakset från Kartellen satsar på säkra kort i sommar - hårdkokta deckare och självbiografiska berättelser från den undre världen. 2013-08-12.

article-image

Jari Haapalainen

Sommarläsning Musikälskaren och producentgeniet Jari Haapalainen är som vanligt involverad i olika inspelningar. Då han inte är i studion följer han en djurrättsaktivists hemsida och surfar politik. 2013-08-15.